Lego Creator 31040

Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta Object Linking and Embedding apua? Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Sivustollamme lego creator 31040 evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin.

Käyttöohje Lego set 31040 Creator Aavikkomönkijät

Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Käyttöohje Loading…. Tästä oli apual jaa. Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Lisätiedot Lisätiedot Paino (fysiikka) 0.

lego creator 31040

Käyttöohje

Jos huomaat yleisissä kysymyksissä virheen, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeella. Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Setistäni puuttuu Lego-palikka. Lisätietoja on Legon sivustolla. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeet sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Tarvitsetko Lego set Creator Aavikkomönkijät rakennusohjeet?

am4 board

Käyttöohje Lego set Creator Aavikkomönkijät

Minulla on Lego Creator 3in1 -sarja, mistä löydän ohjeistot vaihtoehtoisille malleille? Vastaanota ilmoituksia. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu lego creator 31040. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Oletko tyytyväinen tähän Lego-tuotteeseen? Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Tästä oli apual 56 jaa.

Building Instructions – Customer Service – MY

Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla PDF-tiedoston keskellä. JavaScript disabled. Jos tämä ei OLE haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin. Ikäsuositus 6 — 12v. Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Todennettu Olemme yhdistäneet erillisten mallien ohjeet yhdeksi Portable Document Format-tiedostoksi. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen.