Lego Ghostbusters

Hobby Hall. Suositeltu ikä min. LEGO® Vaikea löytää. Leluhahmot sisältyvät. Lataa muut vieraat kielet osoitteesta LEGO. Autossa on toimiva ohjaus, ulos vedettävä istuin, ansaluukku ja lego ghostbusters muuta.

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters™ ECTO-1

Hobby Hall. Lisää ostoskoriin. Vaatii kokoamisen. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu lego ghostbusters kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Verkkokaupan maksutavat:.

lego ghostbusters

Tuote-esittely

Varoitus tukehtumisvaarasta. Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. Näin voit olla varma, että tämä keräilyesine on yhtä lujarakenteinen kuin kauniskin. Vaatii kokoamisen. Tallenna Peruuta.

iphone 7s plus 128gb

LEGO Creator Expert Ghostbusters | verkkokauppa

Tässä Ghostbusters: Afterlife -elokuvaan perustuvassa ECTOmallissa on toimiva ohjaaminen, ansaluukku, kummitusansa, ulos vedettävä takaistuin, protonireppu ja aidon auton hienoja yksityiskohtia, kuten tuttu Ghostbusters-logo. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Lego CreatorGhostbusters Ectoauto osastosta Legot ja muut rakennussarjat nyt edullisimmin kaupasta Hobby Hall hintaan ,90 euroa. Your session is about to lego ghostbusters due to inactivity.

Lego ghostbusters ectoauto | Creator | Lelukauppa Partanen Čeština

Kysy tuotteesta. Sohvapöytä tyyliset ohjeistot sisältävät vaiheittaisen oppaan mallin rakentamisesta, mutta sisältävät suunnittelu yksityiskohtia ja tarinan ECTO stä vain englanniksi. Small parts. Suosituksemme sinulle. Ikäsuositus: yli vuotiaille osaa. Autossa on toimiva ohjaus, ulos vedettävä istuin, ansaluukku ja paljon muuta.