Lego L350f

Lego l350f yksityiskohtainen malli on suunniteltu huolellisesti yhdessä Volvo Construction Equipmentin kanssa ja se on pienoismalli Volvon suurimmasta kuormaajasta, joka itsessään on huipputekninen taidonnäyte. Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja lego l350f haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen. Erikoisuutena Volvo LF:ssa on muun muassa jopa 6-sylinterinen moottori sekä servo-nivelohjaus. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan.

LEGO Technic, Kauko-ohjattava VOLVO L350F -pyöräkuorma 42030

Viestisi on lähetetty! Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys lego l350f yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Lähetä viesti. Torin turvallisuusvinkit. Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla OLE vielä Tori-tiliä?

lego l350f

Kauko-ohjattava Volvo L350F -pyöräkuormaaja

Close product quick view ×. Nostaa ilmoituksen joka päivä listan kärkeen viikon ajan. Tulosta ilmoitus. Lähetä Tori-paketti. Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Lego

happy holly vaatteet kokemuksia

LEGO Technic Volvo LF, Pelit ja m

Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Lähetä Tori-paketti. Istu kyytiin ja lego l350f kaivamaan; kauko-ohjattavan Volvo LF pyöräkuormaajan ohjaksissa tunnet työskenteleväsi kuin aidossa kuormaajassa! Kiipeä Volvo LF:n kyytiin! Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme.

Osta LEGO Technic – Remote-Controlled VOLVO LF Wheel Loader ()

Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Nosta ilmoitus kärkeen. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Viestisi on lähetetty! Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan.