Lelut 9kk Ikäiselle

Hiekkalaatikkoleikit ulkona tai miksei myös sisällä ja erilaiset muut materiaalit kuten riisin kauhominen astiasta toiseen. Ensimmäinen elinvuosi on varmasti monessa mielessä merkittävin vuosi ihmisen elämässä. Sulje Siirry kassalle. Äänet, lempeä säveltaide, hengitys ja yövalo. Kysy terveydenhoitajalta. Laaja valikoima takaa lelut 9kk ikäiselle, että jokaiselle pienelle löytyy jotain mielenkiintoista.

Vauvan lelut

Ajoneuvot ovat hieman samaa kuin figuurit. Tapahtumat Lelut 9kk ikäiselle DIY myrkyttömät vesivärit. Esimerkiksi katselukortit, ne ovat todella kehittäviä ja useat imeväisikäiset viihtyvät niitä katsellen. Started by vierailija Maanantai klo Luettu: Aistikivet puusta – 7 kpl Ei häiritsevää melua tai räikeitä värejä – vain keskittymistä ja leikkimistä. Ja sitten pääset näkemään, mitä kaikkea pieni pallero taitaa jo vuoden ikäisenä; yleensä lapsi osaa taputtaa käsiään tahdissa, syödä ruisleipää, liikkua joko ryömien, kontaten tai kävellen, heittää esineitä ja kutsua apua.

lelut 9kk ikäiselle

Yhteistyössä

Oho, se on niin ihmeellistä, kuinka suuria eroja on sisarusten välillä ja jokainen on yksilö. Aistikivet metallista – Sateenkaari, 7 kpl Kehittää keskittymiskykyä ja mielikuvitusta. Hanki palapelejä, joissa on lapselle mielenkiintoisia kuvia, kuten ajoneuvoja tai kotieläimiä. Liika ympäristöstä tuleva häly vaikeuttaa lasta syventymään leikkiin. Rakennuslevyt Vanerit ja lastulevyt Kuitulevyt Kipsilevyt ja tuulensuojalevyt. Lasten urheiluvaatteet Treenipaidat Treenitopit Treenihousut ja -shortsit Muut sisäliikuntavaatteet. Lisää ostoskoriin.

lego serie 20

Kehittävät lelut – Vaunu-aitta

Magic-touch -tekniikka, joka mahdollistaa soittamisen kevyelläkin kosketuksella. Näitä leluja ei saa niellä, lelut 9kk ikäiselle ei saa olla teräviä osia, ne eivät saa sisältää haitallisia aineita, lelun oikeaoppinen käyttö ei saa vahingoittaa lasta, ja vaikka kuinka monta muuta vaatimusta. Uskaltaako suomalaisia takseja enää käyttää? Palapelit ja erilaiset pelit ovat hyvin kehittäviä. Ja kun vauva oppii tarttumaan leluihin, se on koko perheelle iloinen hetki. Nämä materiaalit täydentävät lapsen leikkiä ihanasti. Alle 3-vuotiaille lapsille suunnatuissa leluissa on sovellettu erittäin tiukkoja turvallisuusvaatimuksia.

Leluja alle 1-vuotiaalle

Lapsen kanssa voi ikätasoon sopivasti toteuttaa erilaisia taideprojekteja. Vauva tutustuu ympärillä olevaan maailmaan leikin kautta Jo pieni vauva tarvitsee rakkauden ja hoivan lisäksi virikkeitä ja leluja kehittyäkseen. Ihana ja pehmoinen koira on suunnattu 0—24kk ikäisille ja ohjelmoinnissa on otettu vauvan kehittyminen todella hyvin huomioon. Autotarvikkeet Autokemikaalit Tuulilasin pyyhkijät Moottori- ja sähkötarvikkeet Moottorivoiteluaineet Muut autotarvikkeet Auton pesutarvikkeet Lumiharjat ja jääraapat. Aloitettiin kirjastossa käynti vauvan ollessa noin 8 kuukautta. Selaa osastoja. Tietenkään näitä kaikkia ei tarvitse omistaa ja jokainen miettii oman lapsensa ja perheensä kohdalle mitkä ovat omalle lapselle sopivimmat lelut.