Lenovo M10 X505f

Sormenjäljenlukija: Ei. Maksa verkossa – Hae myymälästä. EAN-koodi: Vain lenovo m10 x505f mm ohut ja g painava Tab M10 on mukava pitää kädessä ja sopii helposti laukkuun tai reppuun. Kritiikit 1. Tuote on noudettavissa noin tunnin kuluessa, myymälän aukioloaikoina. Yleensä tablettien kaiuttimet ovat suunnattu joko taakse tai sivuille, mutta Tab M10 ottaa huomioon käyttäjien tarpeet ja palautteen: stereokaiuttimet ovatkin molemmat suunnattu eteenpäin — eli suoraan käyttäjää kohti mahdollistaen parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Lenovo Tabletti Tab M10-X505F 2GB/32GB 10.1´´

Tab M10 HD on suunniteltu juuret sitä varten. Laitteen kaksi etukaiutinta ja Dolby Atmos ® lenovo m10 x505f tarkoittavat, että voit nauttia elokuvateatterimaisesta äänimaailmasta missä tahansa. Akun kapasiteetti mAh : IPS tarkoittaa laajoja katselukulmia, joten esimerkiksi leffailtaa sohvan kulmassa voi viettää useampikin katsoja ilman, että sivusta katsottuna kuva haalenee tai ei näy kunnolla. Lisää vertailuun.

lenovo m10 x505f

Tutustu myös

Varaa ja nouda Tilaa myymälään Varaa verkossa, nouda ja maksa jalosteet myymälässä. Tallennustilaa voi helposti ja nopeasti laajentaa jopa GB microSD -muistikortin avulla! SIM-kortti: Ei tuettu. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa. Yleensä tablettien kaiuttimet ovat suunnattu joko taakse tai sivuille, mutta Tab M10 ottaa huomioon käyttäjien tarpeet ja palautteen: stereokaiuttimet ovatkin molemmat suunnattu eteenpäin — eli suoraan käyttäjää kohti mahdollistaen parhaan mahdollisen äänenlaadun.

arabia muumi lautanen

tablets :: m series tablets :: tab m10 hd – Lenovo Support PT

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Maksa verkossa – Hae myymälästä. Tuote pysyy varattuna 24h. Paneelin tyyppi: IPS. EAN-koodi: Valinnaisen Kids Packin avulla lapset voivat käyttää laitetta huoletta, joten tämän tabletin jako muiden kanssa käy vaivattomasti. Tuote pysyy varattuna 24h Maksa verkossa – Hae lenovo m10 x505f.

Lenovo Tab M10, halvin hinta €

Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Product Enquiry. Jätä oma arvostelu Kaikki tiedot ovat vaadittuja. Arvostelut 1. Lisää vertailuun. Paneelin tyyppi: IPS.