Lenovo Tab 13 Yoga

Tyhjästä täyteen massiivinen akku latautuu varsin verkkaisesti, kuten yllä oleminen kuvaajakin paljastaa. Tarpeensa tietävä kuluttaja saattaa saada siitä erinomaisen kumppanin vapaa-aikaan ja etätyöhön. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Haluat luovat työkalut tabletille Monet luovat appsit on saatavilla vain iPhone OS:lle, joten lenovo tab 13 yoga Yoga Tab 13 on tehokas, siihen ei välttämättä voi ladata kaikkea haluamaansa. Valmiina leffailtaan ja sarjamaratonille Pyyhkäise aloitusnäytössä oikealle ja löydät uutta sisältöä Entertainment Space -tilasta. Portit ja paikat 1. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi

Lenovo Yoga Tab 13 128 GB 33 cm (13″) Qualcomm Snapdragon 8 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 11 Musta

Itse huomasinkin nopeasti käyttäväni Yoga Tab a hieman eri tavalla kuin perinteisiä tabletteja. Yoga Tab 13 käyttömahdollisuuksia voidaan laajentaa erikseen saatavalla Lenovo Lenovo tab 13 yoga 2 -kynälläjolla luonnistuu piirtäminen, vedot ja muistiinpanot. TÜV Rheinlandin sertifioiman sinistä valoa vähentävän teknologian ansiosta nautit täydestä sRGB-väripaletista useiden tuntien ajan, eivätkä silmät rasitu. TechRadar Yhteenveto. Kirjautumalla streamaus- ja tilauspalveluihin, löydät kaikki suosikkiviihteesi yhdestä paikasta.

lenovo tab 13 yoga

Pika-arvio

Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille. Kampanjan eräkoko: 20 kpl. Lenovo on varustanut Yoga Tab n massiivisella 10 milliampeeritunnin akulla, mikä on tabletin koko huomioiden ehdottoman viisasta. Kotinäytön vasemmalta puolelta aukeaa pyyhkäisemällä uudehko Googlen tarjoama Entertainment Space -tila, joka on eräänlainen viihdepalvelujen aloitusnäkymä. ALV:n ja toimituksen.

kura parvisänky

Arvostelussa Lenovo Yoga Tab 13 | TechRadar

USB-C 3. Päivitystuki on Yoga Tab lla hieman kyseenalainen. Joonas Pikkarainen opens in new tab opens in new tab opens in new tab. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja lenovo tab 13 yoga. Näissä molemmissa on Gt tallennustilaa. Suuri näyttö tekee tabletista varteenotettavan ehdokkaan myös heikkonäköisille. Yoga Tab 13 on kooltaan x mm, ja paksuuden osalta ohuimmillaan 6,2 mm ja paksuimmillaan 25 mm.

Lenovo Yoga Tab 13” WiFi, Musta | Deoksiribonukleiinihappo

Näytönkirkkautta ja luonnollisesti äänenvoimakkuutta voi kuitenkin säätää. Näin keräämme tuotearvosteluja. Tilaa uutiskirje. Suorituskyky riittää moniajoon ongelmitta. Virtapainike 3. Onneksi tabletin voi laittaa samanaikaisesti lataukseen, mutta valitettavasti liitännät sijaitsevat eri puolilla tablettia, jolloin johtoja roikkuu vähän joka suunnassa.