Lenovo Yoga Book 2

Paras tabletti luovalle ja menevälle ihmiselle. Kellotaulun materiaali Alumiini, Magnesium. Liitettävyys Micro-USB 2. Virtapainike 5. Näppäimistö on varustettu tekoälyllä, ja se muuttuu yhä tarkemmaksi käytön myötä. Apunäytöllä on käytettävissä myös lukutila, joka mahdollistaa yhteensopivien tiedostojen — kuten PDF:ien ja e-kirjojen — lukemisen E Ink -näytöltä. Jos kuitenkin käytät konetta lenovo yoga book 2 näppäimistön ja hiiren kanssa, se sopii myös pidempiin kirjoitussessioihin.

Lenovo Yoga Book Windows 2-in-1 tabletti

Perusmalli maksoi julkaisuhetkellä euroa ja tehokkaampi malli 1 euroa. Koe kahden näytön tuottavuus. Halo-näppäimistö tulee esiin, kun tarvitset sitä — ja katoaa, kun et enää tarvitse. Joustavat maksutavat. Tuotteen leveys ,6 mm. Intel® Turbo Boost -teknologia Ei.

lenovo yoga book 2

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Arvostele tuote. Lue lisää » Lähetä Tori-paketti. Kirjoita kuin musteella Yoga Book Cn valinnainen Precision Pen jäljittelee luonnollista kynäkokemusta ja sisältää 4 kynän herkkyystasoa. Optinen asema Optisen aseman tyyppi Ei. Nyt et enää koskaan hukkaa ideoitasi ja inspiraatioitasi.

bugatti kengät sokos

Lenovo YOGA Book – Tuotetiedot |

Unohditko salasanasi? Olemme toki nähneet kahdella näytöllä varustettuja hybridilaitteita jo aiemminkin, mutta Lenovon tapauksessa apunäyttö tuntuu kiinteältä osalta kannettavaa. Fokus näyttää kuitenkin muuttuneen Yoga Book Cn kohdalla, sillä se on suunnattu selvästi pikemminkin premium-markkinoille. Olemme testanneet lenovo yoga book 2 suunnittelun toimivuutta suorittamalla yli 50 täyttä kierrosta ja varmistaneet, että siirtymät tapahtuvat sulavasti. Hyvä näppäimistö on oleellinen kannettavalle tietokoneelle, mutta Yoga Bookin näppäimistö on täysin sopimaton pitempien tekstien kirjoittamiselle, vaikka kirjoittamista kuinka harjoittelisi.

Yoga Book C | 2-inkannettava ainutlaatuisella kaksoisnäytöllä | Lenovo Suomi

Laite tukee myös omia merkintöjä ja kirjanmerkkejä, joten voit hetkessä muuttaa lukemasi tekstin toimintaehdotuksiksi. Valinnaisen LTE:n ansiosta pääset verkkoon kaikkialla, missä voit käyttää mobiilidataa. Emolevyn piirisarja Intel® SoC. Kone ei totisesti pelaa varman päälle, vaan ottaa suuria riskejä tuomalla markkinoille rohkeasti erilaisen muotoilun sekä innovatiivisen E Ink -apunäytön, joka toimii niin näppäimistönä, muistiinpanoalustana, piirtopöytänä kuin e-kirjojen lukulaitteenakin. Testattaessa kirjoitustoiminto toimi epätarkasti ja näytölle ilmestyi usein omituisiin suuntiin meneviä viivoja, joita ei ollut tarkoitus tehdä. Ero aiempaan 10,1-tuumaiseen Full HD -näyttöön on helppo huomata. Conclusion Hankalan näppäimistön vuoksi Yoga Bookia on vaikea suositella.