Lenovo Yoga Slim 8

Multitronic iTronic Lappeenranta Arvioitu toimitus: Tuntematon. Niissä on loistava graafinen taide, teratavu tallennustilaa ja suuri määrä muistia. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Home. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme koskien tätä tuotetta. Multitronic Mariehamn Arvioitu toimitus: Tuntematon.

Lenovo Yoga Slim 7 82A20003MX (Ryzen 5 4500U, 8 GB, 512 GB SSD, 14″, Win 10), kannettava tietokone

Halvin hinta ilman toimituskuluja. Tähän kuuluu ThinkPad P -sarja – vankimmat, suorituskykyisimmät työasematjoita olemme koskaan luoneet. Kirjaudu turvallisesti ja vaivattomasti sisään kasvojentunnistuksella ja pääset välittömästi nauttimaan tehokkaan Core i5:n käytöstä. Kannettavat tietokoneet. Tällä hetkellä ei saatavilla Arvioitu toimitus: Tuntematon.

lenovo yoga slim 8

Miksi tilaisit Telialta?

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Näyttö toistaa prosenttia sRGB-väriavaruudesta, joten saat väritarkan kuvan niin viihteeseen kuin työhönkin. Liikkuminen ja ulkoilu. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Odota nykyaikaiselta tietokoneelta, jossa on SSD-levy, enemmän.

emir sadettin

Lenovo Yoga Slim 7 82ABMX | Telia

Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme koskien tätä tuotetta. Kaikki Lenovo-tuotteet. Arvostelu Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Viihde ja elektroniikka.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14″ RH, 8 Gt, Gt, Win 11 Home -kannettava, Harmaa

Osta huippuluokan kannettava tietokone, johon voit luottaa vuosia ja joka ei riko budjettiasi, tänään täällä. Päivän tarjoukset. Olemme tehneet mielipidekyselyn, ja kävi ilmi, että ihmiset ovat tyytyväisempiä, kun he valitsevat nykyaikaisen tietokoneen1. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Ammattilaisille, joiden on työskenneltävä nopeasti ja tehokkaasti, mutta joiden on oltava kohtuuhintaisia, ThinkBook on suunniteltu ThinkPadin kaltaisilla ominaisuuksilla pienille ja keskisuurille yrityksille sopivaan hintaan. Alin hinta. Slim 7 13 tarjoaa tehokkaan AMD Ryzen -suorittimen integroidulla AMD Radeon -grafiikalla sekä responsiivisen käyttökokemuksen nopealla palautumisella virransäästötilasta.