Lenovo Yoga Tab 11 Arvostelu

Lenovo on varustanut Yoga Tab n massiivisella 10 milliampeeritunnin akulla, mikä on tabletin koko huomioiden ehdottoman viisasta. Erinomaista, lisänäytöksikin taipuvaa viihdelaitetta etsiville Lenovo Yoga Tab 13 on kaikesta huolimatta mainio ehdokas, mikäli lähemmäs lenovo yoga tab 11 arvostelu hinta ei OLE este. Ominaisuudet Ominaisuudet Maailma suodatettuna elokuvalinssien läpi Oma yksityinen elokuvaesityksesi odottaa, olitpa kotona tai menossa. Rehellisesti sanottuna, koska tämä on juuri sellainen laite, jota käytät videopuheluihin, sen pitäisi olla parempi. Motorola Moto E7:n Plus-malli paljastui myös vuotokuvissa Jos pidin tablettia täsmälleen samassa kulmassa ja valaistusskenaariossajossa se oli, kun otin sen käyttöön, se toimi virheettömästi.

Kritiikit

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Motorola Moto E7:n Plus-malli lenovo yoga tab 11 arvostelu myös vuotokuvissa Tietysti voit ladata muita sovelluksia Google Play Kaupasta, mutta on mukavaa, että minulla on joukko sovelluksia, joita jo käytän ja jotka aion ladata joka tapauksessa, valmiina käyttöön ja kyllä, voit poistaa kaikki, joita et halua. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Pidin tabletin näppärästä suunnittelusta sen tukevasta jalustasta sen viehättävään viimeistelyyn, ja myös akun kesto oli kohtuullinen.

lenovo yoga tab 11 arvostelu

Lenovo Yoga Tab 11

Kids Space on osa Google Families -palvelua, työkalu, joka on suunniteltu auttamaan vanhempia kasvattamaan lapsiaan vastuullisesti teknologian rinnalla. Sen mukana tulee joukko enimmäkseen hyödyllisiä sovelluksia, ja siinä on jopa Google Kids Space — oma alue, joka on suunniteltu inspiroimaan ja kasvattamaan lasten luovuutta ja uteliaisuutta. Yoga Tab 13 soveltuu vaikkapa Nintendo Switchin apunäytöksi. Lenovo Yoga Tab 11 ei Object Linking and Embedding poikkeus, sillä se tarjoaa tyylikkään muotoilun jalustan, päivitettävän säilytystilan, kovaääniset, hyvän akunkeston ja paljon muuta. Laitteen etu-ja takaosassa on 8 megapikselin kamera, vaikka takakamerassa on kiinteä tarkennus, kun taas etukamera säätää tarkennusta automaattisesti tarpeen mukaan. Toinen liitäntä on Universal Serial Bus-C. Vielä nyt, puolisen vuotta julkaisun jälkeen, tuki toki toimii, mutta takeita sen jatkuvuudesta ei OLE.

levi sää 15vrk

Yoga Tab 11 | 11 tuuman viihdetabletti koko perheelle | Lenovo Suomi

Tabletin voi ripustaa vaikkapa naulakkoon seisontatuen ansiosta. Kun suoritin Yoga Tab n stressitestien sarjan, sain hyvän tuntuman sen rajoituksia. Suuri näyttö on Yoga Tab n vetonauloja. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Akun suhteen tämä tabletti antaa edelleen.

Lenovo Yoga Tab arvostelu: Edullinen Android-tabletti, jossa on hieno ominaisuus – FI Atsit

Lenovo Yoga Tab n ainut värivaihtoehto on musta. Vain kuluttaja-asiakkaille. Mobiiliverkkoja tabletilla ei siis voi käyttää, mikä on harmillista. Tarpeensa tietävä kuluttaja saattaa saada siitä erinomaisen kumppanin vapaa-aikaan ja etätyöhön. Yoga Tab 13 soveltuu vaikkapa Nintendo Switchin apunäytöksi. Sillä on merkittävä vaikutus käyttökokemukseen esimerkiksi valikkojen ja sisällön selaamisen sujuvoituessa silmin nähden selkeästi korkeammalla virkistystaajuudella. Lisäksi etupuolelta löytyy vielä infrapunakamera kasvojentunnistukseen.