Lepin Marvel

Pidä hauskaa! Se aloitettiin vuonnaja tällä hetkellä se sisältää artikkelia. Register Don’t have an account? Marvel-hahmot Tutustu Lepin marvel hahmoihin. Tietokantaa tehdään myös muilla kielillä: brasilianportugali · Tiedosto:Us1. Luokat : Sivut, joissa on toimimattomia tiedostolinkkejä Struktuuri Lisää luokka. Marvel Comics on hehkuttanut jo kuukausien ajan tappavansa Wolverinen oikeasti tänä syksynä.

Lepää rauhassa, Wolverine! Marvelin suosituinta hahmoa ei nähdä ainakaan pariin vuoteen

Lepin marvel wikitekstiä Historia Talk 1. Luitko jo nämä? Tarkoitus on kertoa Wolverinen upea viimeinen seikkailu. HBO suunnittelee jatkoa Game of Thronesille esiosan muodossa. Marvel-pelit Lue lisää Marvel-aiheisista peleistä. Jos tahdot saada siitä lisää tietoa, klikkaa vain kuvaa.

lepin marvel

Marvel-hahmot

Luokat : Sivut, joissa on toimimattomia tiedostolinkkejä Struktuuri Lisää luokka. Universal Conquest Wiki. Silloin näet kuka sen on lisännyt ja milloin, ja missä artikkeleissa se esiintyy. Tervetuloa Marvel Database Projectiin, ilmaiseen Marvel Comics tietosanakirjaan, jota kuka tahansa voi muokata. Vieraile galleriassamme , ja voit myös itse lisätä sinne niin monta kuvaa kuin tahdot. Jos tahdot saada siitä lisää tietoa, klikkaa vain kuvaa.

kenwood chef premium

Art Drawings | Black panther, Avengers film, Marvel

Olemme lepin marvel tarinoita vuoteen asti ja hänen paluunsa ei OLE vielä tullut puheeksi, kertoo sarjakuvan käsikirjoittaja Charles Soule. En väitä, ettei hän palaa jossain vaiheessa. Vikings jatkuu suomalaisnäyttelijöiden kera HBO Nordicilla joulukuussa. Uutiskatsaukset Lepää rauhassa, Stan Lee. Peruuta Tallenna. Luitko jo nämä?

Marvel Database | Fandom

Tervetuloa Marvel Database Projectiin, ilmaiseen Marvel Comics tietosanakirjaan, jota kuka tahansa voi muokata. En voi kertoa yksityiskohtia, mutta kun palaamme aiheeseen, niin meillä on isoja ideoita, mutta niihin ei kuulu Wolverinen henkiinherättäminen, Soule jatkaa. Marvel Comics on hehkuttanut jo kuukausien ajan tappavansa Wolverinen oikeasti tänä syksynä. Jos tahdot saada siitä lisää tietoa, klikkaa vain kuvaa. Tämä kuva on satunnaisesti valittu, ja sen pitäisi olla eri joka kerta, kun vierailet sivuillamme.