Lestijärvi Frisbeegolf

Rata oli mielestäni sopivan monipuolinen ja haastava. Lisää tietoa Lestijärven frisbeegolfradasta löydät täältä. Eli yhtäkään avausta ei lestijärvi frisbeegolf heittää tiiltä, muuta kuin paikaltaan, ja sekin oli ahdasta. Arvioitu kesto h. En lestijärvi frisbeegolf viime aikoina siellä käynyt, joten en tiedä, joko radalta löytyy kaikki 18 väylää. Hankkeessa rakennettiin näyttämö lavasteineen, nouseva katsomo ja kunnostettiin kesäteatterin ympäristössä olemassa olevia rakenteita.

Nauti päivästä frisbeetä heitellen Lestijärven DiscGolfParkissa

Tiit oli tosiaan huonoimmat mitä olen koskaan missään nähnyt. Pientä haastetta radalle tuo juuri tämä ankkalampi, jonka yli heitetään kiertäen lammen oikealla puolella oleminen koivumando oikealta puolelta. Kaikki 18 väylää radalla ovat toisistaan eroavia ja toiset haastavampia kuin toiset. Oli kuitenkin oikein hyvä rata, lestijärvi frisbeegolf. Tästä lähtee. Kannattaa ottaa vaikka ratakartasta kuva, jos mahdollista.

lestijärvi frisbeegolf

Koordinaatit

Aloita 3D-lentonäkymä Lopeta 3D-esikatselu. Lukijan mielipide: Toimenpiteitä kaivataan Pyhäjoen ydinvoimalan toteuttamiseksi Useimmat kommentit fgr:ssä oli jo aika vanhoja ja tuoreempia havaintoja kaivataan. Onko porukalla kommentteja ratojen nykykunnosta? Terassikausi on alkanut – Kauppakeskus Chydenian ravintoloilla on kesäajalle paljon erikoisuuksia.

adata sd600q 480gb

Lestijärvi minigolf, kiekkogolf, futisgolf, golf

Arvioitu kesto h. Hankkeen kunnostaminen- ja rakentamistoimenpiteillä parannettiin kyläyhdistyksen toimintaedellytyksiä erityisesti teatteritoiminnan osalta. Kysy yhteisöltä Onko sinulla kysyttävää lestijärvi frisbeegolf sisällöstä? Luontopolut ja teemareitit · Keski-Pohjanmaa. Käyntikohteita lähistöllä. Selkeät väyläopasteet saatiin paikalleen pari viikkoa sitten.

Lestijärvelle väyläinen frisbeegolfrata – NHL-tähti Patrik Lainekin sponsorina

Rata on keskustan tuntumassa nk. Syö lähellä tuotettua ruokaa, aluetalous ja huoltovarmuus vahvistuvat. Pages: [ 1 ] Go Down. Hiekkakasan päällä n. Hyttysmyrkyt mukaan Parhaat liikuntakäyttäytyminen- ja urheilukohteet Suomen rannikkoalueella Matkakohteet.