Lg 65sm9010pla 65

Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee lg 65sm9010pla 65 toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Jos televisiossasi ei Object Linking and Embedding signaalia, tarkista seuraavat asiat: – Tarkista, onko televisiosta valittu oikea kuvalähde source. Lataa tästä ilmainen OpenIcecat-katalogi. Pakkaustyyppi Laatikko. Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa.

LG NanoCell 65SM9010PLA

Kyllä, bluetooth on universaali menetelmä, joka mahdollistaa useiden erilaisten laitteiden yhdistämisen toisiinsa bluetoothin avulla. Näyttö Näytön halkaisija 65 ”. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Paino (fysiikka) ja mitat. Vertaa 0.

lg 65sm9010pla 65

Tuotteen ominaisuudet

Bluetooth Kyllä. Osta netistä. Tuote Valmistaja LG. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi aikana. Tekniset tiedot. Katso koko video. Sisäiset kovaääniset.

biltema saavi

LG NanoCell TV- 65” | LG Suomi

Universal Serial Bus 2. Se ei Object Linking and Embedding ongelma! Tarvitsetko apua? Leveys ilman jalustaa mm. LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus.

LG 65SMPLA käyttöohje (Suomalainen – 34 sivut)

MagicLink Kyllä. Scroll Left Scroll Right. Se tuottaa elokuvantekijän tarkoittaman elokuvateatterikokemuksen optimoimalla kuvan ja äänen. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. MacBook Pro.