Lg 88 8k

Laite tunnistaa alkuperäisen sisällön laadun ja optimoinnin avulla se tuottaa terävää kuvaa riippumatta siitä kuinka kuvamateriaali vastaanotetaan. Varaosat ja lisävarusteet Osta Lg 88 8k varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Sports Alert urheiluhälytys. Kaikki tämä on tietysti mahtavaa, mutta ei kuitenkaan mullistavaa. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi. Z9 rikkoo rajoja ennen kaikkea kuvan terävyydellä.

LG OLED88Z2 88″ 8K OLED -televisio

Aikoinaan huippuluokan televisioni ei yhtäkkiä näyttänytkään enää hienolta, ja ärsyttävästi aloin huomata kuvassa pikselirakenteen ja pientä sahalaitaa, joita en ollut ennen huomannut! Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. OLED Motion. Lue lisää lg 88 8k. Paneeli itsessään on hieman paksumpi kuin pienemmissä malleissa, mikä varmaankin auttaa tukevoittamaan rakennetta ja estää paneelia vääntymästä. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. SNS-jako Jaa tämä sisältö.

lg 88 8k

LG:n hormoni-OLED

Televisio erottuu kauniin muotoilunsa vuoksi, sijoititpa sen minne tahansa, ja katselukokemus on täysin mukaansatempaava. Kaikki tutut elementit ovat kohdillaan: superterävä kontrasti, pohjaton mustuus ja laaja katselukulma tasaisen värintoiston saattelemana. Huippuluokan pelielämys. Myös HDMI 2. Osta nyt.

apple watch 5 kokemuksia

TESTISSÄ: LG OLED88Z9 – LG:n hormoni-OLED

Plus Miinus. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Valikoima on yksilöllisesti mukautettu ja asiantuntijoiden valitsema, joten löydät parhaan mahdollisen sisällön. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware.

LG SIGNATURE OLED 8K TV – 88” | LG Suomi

Lehdet- ja bloggariesittelyn jälkeen ja muiden poistuttua saimme kokeilla televisiota rauhassa oman testimateriaalimme kanssa. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Ei tietoja. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Huippuluokan pelielämys. Matalan lag Input -viiveen ja salamannopean vasteajan ansiosta pärjäät paremmin.