Lg Nano91 2020

Kehyksetön muotoilu Ei. CES Innovation Awards -kunniamaininta pelinäyttöjen sarjassa. Puhtaat värit täydentävät suurta näyttöä. Katso sisältöä sellaisena kuin se on tarkoitettu nähtävän. ThinQ AI. Uppoudu laajaan sisältövalikoimaan, joka on katsottavissa Apple TV -sovelluksessa, Netflixissä ja monissa muissa sovelluksissa.

LG NanoCell 86NANO916NA

Puhtaat RGB-värit ovat realistisen kuvanlaadun avain. Käyttöjärjestelmän versio 5,0. Taskulampun valo on häikäisevän kirkas, ja samalla tummien kohtien pimeys säilyy uskottavan mustana. Muoviset alaraajat ovat melko leveällä, varmaankin, jotta niiden väliin lg nano91 2020 soundbar. Puhtaat värit todellisessa 4K:ssa. LG:n uuden sukupolven televisiot sekä audio- ja videolaitteet tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin.

lg nano91 2020

Tuotetiedot

Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Vakiokuvasuhde NanoCell-televisio tarjoaa optimoidun katselukokemuksen puhtailla väreillä lähteestä riippumatta. Nimellisteho RMS 20 W. Näe miten LG-televisio sopii sinun tilaasi. Pakkauksen leveys mm. Näytön teknologia NanoCell.

kingston dt100 g3 128gb

Nano Creates Pure Colors

Audun Hage Julkaistu Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Facebook Twitter Copy Url. Tv:n takaosa on sileä, joten television sijoittelu huoneeseen on helppoa. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. CES Lg nano91 2020 Awards -kunniamaininta pelinäyttöjen sarjassa. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa.

TESTISSÄ: LG NANO 90 (65NANO) – Väkevää kontrastia LCD-tv:stä

Muut merkkikaiuttimet, jotka eivät täytä vaatimuksia, eivät välttämättä Object Linking and Embedding yhteensopivia. Televisiossa on myös AirPlay- ja Homekit-tuki, joten ruudulta voi katsoa Applen iPhone OS-laitteiden sisältöjä ja käyttää sitä osana Homekit-älykotia. Sisältää johdot AC. Tuotteen väri Musta. Toimii Amazon Alexalla Kyllä.