Lg Oled Evo

Tämä televisio toimii hyvin myös pelinäyttönä. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Tätä kaikkea rakastat TV:ssä — uudella tasolla joka tavalla. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon. Ne lg oled evo rakenteen ja parantavat tehokkuutta tarkentamalla valon aallonpituutta samalla kun Alpha 9 Gen 4 -prosessori virittää kuvan uudelle paneelille ja parantaa näkemääsi kuvaa. Sports Alert Näe oman joukkueesi kaikki ottelut. Asettele tarkkamittaiset televisiovastaanottimet virtuaalisesti.

LG OLED77G1 (77″), OLED-televisiotoiminta

Silmien mukavuus. Tässä on ehdoton TV pelaamiseen. Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Vertaa 0.

lg oled evo

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Miracast miracast. HDR hdr. URL on kopioitu leikepöydälle. Close Suositellut tuotteet. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen.

hiihtopuku miehet ale

LG OLED evo OLED42C24LA, halvin hinta €

Jos etsit omassa luokassaan olevaa TV:tä, etsintäsi on päättynyt. What Hi-Fi? Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Nämä ominaisuudet mahdollistavat nopeasti liikkuvan sisällön entistäkin suuremmalla tarkkuudella ja sulavan, synkronoidun grafiikan tarjoten lg oled evo muistuttavan kokemuksen ja paremmat mahdollisuudet voittoon. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Välittäminen kuuluu luonteeseemme. Peli on ohi kilpailijoiden osalta.

Vertaa LG televisioita |

Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Se sisältää ylimääräisen kerroksen ja tehokkaamman valoa lähettävän materiaalin kuin perinteinen OLED-paneeli. Pelaamisen uusimmat vaatimukset Pelaa korkeimmalla tasolla. Osta verkossa Osta verkossa. Filmmaker Mode kytkee liikkeen tasoituksen pois päältä ja säilyttää näin alkuperäiset kuvasuhteet, alkuperäiset värit ja alkuperäisen kuvata 18 LG UP76 43′ 4K Ultra HD televisiotoiminta.