Lian Li Pc-tu150 Build

Pumppu estää kahden tuulettimen käytön, säiliö ei mahdu. Säiliön pitäisi mahtua koteloon. Kassinen4 sanoi:. Mutta sitten se oikea monipuolisuus ja käytännölliset ominaisuudet unohdetaan täysin. Etsi foorumeilta. Ei tule kotelon kestävyyskään ongelmaksi. Kiinnostaa siis vertailu tuohon CM:n koteloon ihan teknisestä näkökulmasta saatavuudesta ja hinnasta riippumatta.

M-ITX ja sitä pienemmät pelikoneet

Ei tule kotelon kestävyyskään ongelmaksi. Viimeksi muokattu: Oikeasti, eikä tästä voi tinkiä. Olisiko hyviä suosituksia ”suhteellisen pienelle” kotelolle, mutta kuitenkin tykki kokoonpanolle? Yleinen rautakeskustelu. Itsellä on Node ja se mahtuu isoon reppuun Särmä iso rynnäkköreppu.

lian li pc-tu150 build

Sinut on väliaikaisesti estetty

Täytyy kysellä sieltä, mistä hän tykkää.. Jos työkalut pysyy kädessä niin eikö kannattaisi lisätä kahva t siihen koteloon joka olisi muuten mieluisa? Kirjaudu Rekisteröidy. Ajattelin laittaa ton omaan Hackintoshiin. Ylös Bottom. Osta tuollainen 10l tai alle oleminen kotelo, niin kantamis ongelmat on ratkaistu. Uudet viestit.

lasten diskopallo

M-ITX ja sitä pienemmät pelikoneet | Page 37 | TechBBS

Pahoittelut hieman sekalaisesta tekstistä, mutta tämä on vaivannut jo jonkin aikaa. Mutta monien kerrostalojen porraskäytävät roudanneena on kotelon koko, paino ja noh, yksinkertaisesti täydellinen epäsopivuus siirtelyä ajatellen alkanut vituttamaan kuin liito-oravaa siellä kuuluisalla hakkuuaukealla. Matthi sanoi:. Itse olen just katsellut näitä joissa on myös kahva, mutta ei 5. Liittynyt Eivät lähetä Suomeen tällä hetkellä, Ruotsiin kyllä sais. JavaScript is disabled.

Kahvalliset kotelot | TechBBS

Pistän molemmat eteenpäin. Numlock sanoi:. Näytönohjain jäähtyy takuulla paremmin kuin Define R4:ssä ja tuonne viissataseen mahtuu käytännössä jokainen prossujäähy eli ei joudu käyttämään valmisvesijäähyä. Ai olet jo ehtinyt saamaan Barrow pump blockin Mistä noi Koolancet tilasit? Kyllä pidän madi ehdotuksesta enemmän..