Lihashuoltovasara Gymstick Massage Gun

Lisää ostoskoriin. Valittu väri: Black. Piha ja puutarha. Tampere Koivistonkylä. Vauvan hoitotuotteet Tuttipullot Tutit Vauvan imetys ja syöttäminen Vauvan ihonhoitotuotteet Itkuhälyttimet Hoitoalustat ja -pöydät Harsot ja rievut. Skip to the end of the images gallery. Oulu Linnanmaa.

Lihashuoltovasara Massage Gun FL-GM 01

Arvostele tuote. Kysy tuotteesta. Nouto myymälästä. Lisää toivelistalle. Jokunen päivä sitten keittiön pöydälle ilmestyi tämä laatikko: Lihashuoltovasara?

lihashuoltovasara gymstick massage gun

Jäikö vielä kysyttävää?

Jyväskylä Seppälä. Palokunnankatu Sadevarusteet Kertakäyttösadetakit Sateenvarjot. Takuuaika kk. Pyöräilytarvikkeet Pyörälukot Pyöräilykypärät Polkupyörän valot ja heijastimet Polkupyörän autonrenkaat Osat ja varusteet.

gardena sileno life 750 prisma

Gymstick Massage Gun Lihashuoltovasara |

Olin pitkään jo harkinnut lihashuoltovasaran ostoa, kun jumiutuneet penikat ovat vaivanneet aina välillä. Ainoa selkeä miinus on akun kesto, joka riittää hieronnasta riippuen kerran tai kaksi. Skip to the beginning of the images gallery. Mäkirinteentie Your session is about to timeout due to inactivity.

Massage Gun – lihashuoltovasara – Älä ota sitä niin vakavasti | Lily

Lihaksia palauttavaan hierontaan tehoa on riittävästi ja ainakin itselläni on vähän nopeuttanut palautumista, erityisesti jalkapäivistä. Raisio Mylly. OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. Meikkisiveltimet ja muut tarvikkeet. Pakkauksen mittatiedot. Pääasiallisesti salilla käynnin jälkeen rentouttamaan reisiä, rintaa ja käsiä.