Logitech Driving Force

Itse vaihdekeppi toimii napakasti ja nopeasti ja tuo mahtavan lisän ajopeleihin. Vaihdekepissä on mukana kiinteät, kestävät kiinnikkeet ja pultit, joiden avulla ohjaimen voi kiinnittää tukevasti pöytään tai peli-istuimeen. Kun sitten sähläilin kepin kanssa kaikkea niin tajusin että peruutusvaihde logitech driving force päälle niin että keppiä pidetään alaspäin painettuna ja samanaikaisesti liikutetaan oikeaan alanurkkaan. Olisi ollut hyvä jos kepin paketissa olisi tullut mukana jokin ohje jossa olisi kerrottu tämä että kuinka keppi logitech driving force peruutusvaihteelle niin ei olisi tarvinnut ihmetellä. Pysy keskellä. Eipä tätä muuksikaan voi kutsua kun hökäleeksi!

Logitech Driving Force Shifter for G29 and G920 (PC/PS3/PS4/Xbox One)

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Tilaa Logitech G. Löydät logitech driving force saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Rekisteröi tuote. Lähetettävissä: Heti 12 kpl. Mitään asennustahan tämä ei tarvitse PC:llä toki Logitechin Gaming Software ja homma on valmis rulaamaan. G2- ja Gohjauspyörä, polkimet ja vaihdekeppi asentuvat täydellisesti Playseat®-kilpa-ajo-ohjaamoihin lisäten todellisuuden tuntua.

logitech driving force

Melko hyvä vaihdekeppi

Hain samanlaisen tilalle. Merkkivalot ohjauspyörän keskipisteen yläpuolella kertovat, milloin pitää vaihtaa isommalle tai pienemmälle vaihteelle. Vaihdekeppi on suunniteltu G29, G ja G -ohjauspyörille ja sen tarkoituksena on parantaa uusimpien PC- ja konsolipelien pelikokemusta. Tunnet renkaat kaikissa mutkissa ja kaikilla pintatyypeillä. Emppi M mies , 17 tai allev Käsin ommeltu nahkapäällysteinen ohjauspyörä tekee jokaisesta autosta luksusauton.

bistro tuoli valkoinen

Logitech G Driving Force -vaihdekeppi G ja Gohjauspyörille

Teräs ja nahka takaavat mukavuuden logitech driving force kestävyyden. Tunnet tarkasti yli- ja aliohjautumiseen perustuvan sivuluisun. Käytön aloittaminen. Yhdessä ratin ja kytkimen kanssa tämä avaa hyvin uusia mahdollisuuksia varsinkin enemmän simulaattoreissa. Poikahan tätä enempi käyttää ja tuntuu kyllä aika voimakkaasti runttailevan pykälöitä silmään, mutta niinhän sitä vauhdikkaassa ajossa tuppaa itse kukin tekemään. Itse kepissä on hieman vastusta ja automaattinen keskitys, mikä hoitaa homman hyvin kotiin. Painamalla vaihdekeppiä alas, saa pakin päälle oikeasta alakulmasta.

Koko Suomi,

Merkkivalot ohjauspyörän keskipisteen yläpuolella kertovat, milloin pitää vaihtaa isommalle tai pienemmälle vaihteelle. Ehdottomasti osta jos oot meikäläisiä! Täydellinen ajokokemus: ominaisuuksina kaksimoottorinen tärinäpalaute, ohjainvaihtimet ruostumattomasta teräksestä ja käsin ommeltu nahkainen ohjauspyörä. Säädettävät polkimet. Saattaa toimia arvosteluun liittyvän tuotteen kanssa.