Logitech G Pro Wireless 2020

Vaihdoin langallisesta halpisversiosta suoraan Logitech G Pro-malliin. Logitech G pro x. Logitech g pro wireless pelihiiri. Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tiukka ja tasainen. Olen käyttänyt hiirtä nyt puolivuotta ilman minkäänlaisia ongelmia.

Logitech G Pro Wireless hiiri

Min vuosimalli Max vuosimalli. Akku kestää hyvin ainakin näin uutena. Ville M mies25—34v Etelä-Pohjanmaa Myydään. Anacon M mies55—64v Iso elektroniikkakasa, enimmäkseen tietotekniikkaa. Omaan käteen sopiva.

logitech g pro wireless 2020

Minuutin pika-arvio

Hiiri on pieni ja aivan liian kevyt tarkkaan käyttöön. Tosin samalla on syytä huomata, että vanhempi G Pro Wireless näyttää pitkälti identtiseltä — kunhan siis poistat ensin RGB-valot käytöstä. Profiili 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 Tehty pelaamiseen. Erinomainen, sopii myös pieni kätiselle. Toinen hyvä ominaisuus on keveys, joka tietenkin mahdollistaa vaivattoman liikuttelun.

kidkraft amelia dollhouse canada

Logitech G Pro Wireless hiiri,

Pelihiiren ostaja Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on erittäin kevyt hiiri, joka sopii täydellisesti FPS-peleihin sekä muihin nopeita refleksejä ja tarkkuutta vaativiin pelihetkiin. Koti Arvostelut Peluu. Uusimmat pelit. Pelaa pelejä.

Logitech G – Pelikuulokemikrofonit, hiiret, näppäimistöt, ohjelmisto, ohjauspyörä

Ensinnäkin hiiri tuntuu heppoiselta omaan käteen. Myös halvemmista vaihtoehdoista piisaa erittäin hyviä ja kevyitä malleja valinnanvaikeudeksi asti. Tämä on League of Legends -valikoima. Tietokoneet ja lisälaitteet. Pelitietokone setup. Akunkestohan on toki hyvä joka tapauksessa, oli valot päällä tai ei ja lataus menee täyteen varmaan alle puolessa tunnissa vaikka akku olisi semityhjä.