Logitech G433 Driver

Close Combat -ominaisuus vie sinut suoraan toiminnan keskipisteeseen, ja voit suorastaan tuntea, kuinka luodit viuhahtavat ohitsesi. Häiriönpoistollisen mikrofonin voi kääntää pois tieltä kun sille ei Object Linking and Embedding käyttöä. Apu ja tuki. CE -mikrofonitekniikka tarjoaa käyttöön reaaliaikaisia äänisuotimia, joilla voit vähentää melua, lisätä kompressointia tai vaimentaa suhahtavia s-äänteitä ja varmistaa, että äänesi kuulostaa täyteläiseltä, puhtaalta ja entistäkin ammattimaisemmalta. Juhlat logitech g433 driver sesonki.

Langalliset pelikuulokkeet

Universal Serial Bus-A-plug-and-play-liitettävyyden ansiosta voit alkaa nauttia musiikista, elokuvista ja puheluista täyteläisenä stereona heti paikalla. Rekisteröi tuote. Lisäksi mukana toimitetaan erittäin pehmeät mikrokuituiset korvatyynyt, jotta voit valita oman tyylisi ja mukavuusasteesi. Koti ja kodinsisustus. Päivitä myös pelitietokonepelinäyttö ja muut pelitarvikkeet uuteen uskoon ja pelaa kuin ammattilainen.

logitech g433 driver

Logitech G433 Gaming Headset

Kevyt ja uskomattoman vahva. Minun Telia. CPU Compare. Pyydä tukea. Logitech G -pelikuulokkeet G ja G – esittelyssä ihan erilaiset pelikuulokmikrofonit. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

cd/mp3 soitin kannettava

Logitech G Gaming Headset ohjainten lataus Windows 11, 10, 7, 8 (64/32 bit) -versioille

Kun nettiyhteys on nopea ja luotettava, myös pelikokemus on parhaimmillaan. Edistyksellistä ääntä pelaamiseen. Ammattimaiset kuulokkeet pelaamiseen Uppoudu pelaamisen äänimaailmaan kuulokkeillajotka pitävät ympäröivät hälyt varmasti loitolla. Gkuulokkeissa on myös elementin taakse sijoitettu akustinen aukko, joka logitech g433 driver entistäkin dynaamisemman ja tilavamman äänen. Voit jopa ohjelmoida kullekin pelille oman ääniprofiilin.

Logitech G -pelikuulokemikrofoni tilaäänellä

Virtuaalinen 7. Pro-G -elementtien ja DTS Headphone:X -tekniikan ansiosta korvasi saavat nauttia pelien äänimaailmasta juuri siten, kun äänistä on tarkoitettu nautittavan. Urheiluun tarkoitetut verkkokankaiset korvatyynyt ympäröivät korvan ja puristavat juuret tarpeeksi pysyen paikoillaan tiukasti mutta miellyttävän hengittävinä. Helposti käsillä olevat napit äänenvoimakkuuden säätöön ja äänen katkaisuun. Koti ja kodinsisustus. GPU Hierarchy. Jotkin konsoliohjaimet vaativat sovittimen äänikaapelia varten.