Logitech K 235

Katso palvelupaketit. Näytä mobiiliversio. Ahjokatu 7. Tallenna Peruuta. Valitse saatavuus myymälästä x.

Logitech MK235 hiiri + näppäimistö langattomat musta

Kirjoita mukavasti tutulla näppäimistöllä, jossa on täysikokoiset nuolinäppäimet, numeronäppäimistö ja 15 helppokäyttöistä pikanäppäintä. Verkkokaupan maksutavat:. Puhakankatu Huolto ja palauttaminen Etätukipalvelut Logitech k 235 Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. SOK Väri. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Ei voi sanoa, että näissä olisi mitään vikaa.

logitech k 235

Tuotekuvaus Logitech Langaton Näppäimistö Ja Hiiri MK235

Tulostinvärit haku. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Puhakankatu Tampere Linnainmaa. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti.

clarins hydra essentiel amazon

LOGITECH MK wireless Keyboard + Mouse Combo Grey – Nordic Layout (PAN) | Synigo

Langaton näppäimistö ja hiiri toimivat jopa 10 metrin päästä. Kuten kaikkien paristojen kohdalla, oma tilanteesi saattaa Suunniteltu kestämään Kestävä struktuuri, lujatekoiset kallistusjalat ja roiskekestävyys. Näppäimistö: Täysikokoinen numeronäppäimistöllä Hiiri: Pieni. Keittiön varusteet Keittiökaappitarvikkeet Työpöytätasot Tiskipöydät ja altaat Jätevaunut. Reaaliaikaisen tiedon saat olemalla yhteydessä suoraan myymälään. Nanovastaanotin Korkeus : 18,7 mm Leveys : Harrastukset ja logitech k 235.

Logitech MK hiiri + näppäimistö langattomat musta – Prisma elektroninen kauppa

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Ei saatavilla. Keittiön varusteet Keittiökaappitarvikkeet Työpöytätasot Tiskipöydät ja altaat Jätevaunut. Universal Serial Bus langaton. Heijastavat jalosteet Muut heijastavat tuotteet Heijastinliivit Led-heijastimet Heijastimet. Lasten asusteet Muut asusteet Kaulaliinat ja kaulurit Päähineet Käsineet.