Lumene Prebiotic

Tykkää 1. Tutustu lisää: Kasvoseerumit. Ostetaan usein yhdessä. Näyttää siltä, ettei selaimesi tämän sivun käyttämiseksi lumene prebiotic JavaScript OLE aktiivinen. KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki- tuoksu- ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. Arvioi tuote Esitä kysymys.

Kosteuttava prebiootti-tehohoito

Suositellut tuotteet. Inspiroidu – seuraa meitä. Lumene Blur Longwear Concealer Light. Ravitseva kaksiosainen koostumus kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan ja sisältää yhdistelmän pohjoista lumene prebiotic, luomukoivunmahlaa ja mustikansiemenöljyä. Intensiivisesti kosteuttava öljycocktail prebioottisella xylitolilla, joka parantaa ihon kosteuskerrosta ja luonnollista mikrobiomia. Etsi brändien, tuotteiden ja myymälöiden joukosta. Uudet tuotteet ja tarjoukset.

lumene prebiotic

장바구니에 추가됨.

Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Lumene Moisturizing Sheet MASK. Ostetaan usein yhdessä. Hoitava kaksiosainen koostumus kosteuttaa ihoa 24h ajan intensiivisellä pohjoismaisella arktisen veden, ekologisen pohjoismaisen mahlan ja mustikansiemenöljyn sekoituksella. Arvioi tuote Esitä kysymys. Muut ovat ostaneet myös näitä. Lumene Blur Longwear Concealer Light.

aamupala ruka

Lumene Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail |

Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle iltaisin ja tarvittaessa myös aamuisin ennen kosteusvoidetta. Mitä mieltä olet? KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Lumene prebiotic tuote Esitä kysymys. Tykkää 0. Prebioottista ksylitolia sisältävä, tehokkaasti kosteuttava tehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista mikrobiomia.

Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail 30 ml – Lumene – KICKS

Prebioottista ksylitolia sisältävä, tehokkaasti kosteuttava tehohoito täydentää ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista mikrobiomia. Ostetaan usein yhdessä. Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Ravitseva kaksiosainen koostumus kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan ja sisältää yhdistelmän pohjoista lähdevettä, luomukoivunmahlaa ja mustikansiemenöljyä. Suodata arvostelut.