Lyhenne E

Farao vai faarao? Kelokuva vastaavasti K13, K PSA-testieturauhassyövän diagnostiikassa käytettävä testi PsM ks. TTM ks. Sentti voidaan lyhentää kahdella tavalla.

Lyhenneluettelo – Kielikello

Z sivun alkuun. KteO ks. Organization for Economic Co-operation and Developmenttaloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö oh. Member of European ParliamentEuroopan parlamentin jäsen merkon. Suomen Lyhenne e jäsen, keskustalainen Kesk. Master of Artsylempi akateeminen oppiarvo Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa maat.

lyhenne e

Varaa aika puhelimitse

Muidenkin kuin maisterin ja tohtorin tutkintojen lyhenteitä on mukana, varsinkin jos lyhenteellä on jokin muukin merkitys, esim. ETT ~ elintarviket. Wireless Application Protocol , langattoman viestinnän sovellusyhteyskäytäntö; tiedonvälitystekniikka, jonka avulla voidaan hyödyntää mm. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Fédération Internationale de Football Association , kansainvälinen jalkapalloliitto Fimea engl. E e on latinalaisten ja myös suomen aakkosten viides kirjain.

fortnite pack codes

Sentin lyhentäminen – Kotimaisten kielten keskus

Vanhassa kirjasuomessa lyhenne e -kirjaimen käyttö ei ollut vakiintunutta: e saattoi edustaa ä :tä ja päin vastoin kuten sanassa käsekw kesäkuu. YT 1 myös yt yhteistoiminta, esim. University on Eastern Finland, Itä-Suomen yliopisto 1. V sivun alkuun. Tätä on selitetty germaanisten kielten esikuvien lisäksi sillä, että e :n ja ä :n suhde oli vanhastaan hämärä eräissä lounaissuomalaisissa murteissa. YTT lyhenne e yhteiskuntat.

e – Wikisanakirja

Fédération Internationale de Football Association , kansainvälinen jalkapalloliitto Fimea engl. Näin ollen esim. Yhdennäköisyydestään huolimatta ne ovat Unicode -merkistössä eri merkkejä. Satuolennon nimitykseksi käy haltia tai haltija. Sen taustalla on muinaisseemiläinen E:n peilikuvaa muistuttanut kirjain, joka esiintyi myös muinaiskreikkalaisessa kirjaimistossa.