Maatilan Koneet

Tuotantoeläinvakuutuksella varaudut kotieläintuotannossa sattuviin eläinvahinkoihin. Maataloutta on vaikea kuvitella ilman Case IH traktoreita. Metsänhoitoyhdistyksen jäsenedut Ilmoita maatilan koneet jäsennumerosi! Suppea Maataloustraktorivakuutus antaa turvaa palo- varkaus- ja ilkivaltavahinkojen varalta. Tällä ajoneuvolla oli pyörät, mutta hevoset vetivät sitä edelleen.

Maatilan työkoneiden vakuutus

Öljyt ja filtterit eivät OLE kalliita, vaan kallista on, jos koneiden maatilan koneet joudutaan vaihtamaan laiminlyöntien takia. Me tarjoamme tueksesi tietoa ja työkaluja. Tällä ajoneuvolla oli pyörät, mutta hevoset vetivät sitä edelleen. Uusille maataloustyökoneille suositellaan Perus Maataloustyökonevakuutusta, joka korvaa mm. Maataloustraktorit Maatilan vakuutukseen voi liittää maataloustraktorivakuutuksen, jonka turvantason voi valita tarpeen mukaisesti.

maatilan koneet

Seko apevaunun näyttökalvo

Kunkin koneen vakuutuksen laajuus voidaan valita juuret sinun tilasi tarpeiden mukaiseksi. Maatilan riskienhallinnassa ja vahingontorjunnassa keskeistä on sinun ja perheesi aktiivinen työ. Öljyt ja filtterit eivät OLE kalliita, vaan kallista on, jos koneiden osia joudutaan vaihtamaan laiminlyöntien takia. Uusille traktoreille suositellaan Perus Maataloustraktorivakuutusta, joka korvaa mm. Suppea Maataloustyökonevakuutus antaa turvaa palo-, varkaus- ja ilkivaltavahinkojen varalta. Maataloustraktorit, leikkuupuimurit ja jopa marjapuimuri voidaan vakuuttaa.

iphone 6 ios

Jalosteet arkisto – Maatilan kone

Maataloustyökoneet Maatilavakuutukseen voidaan liittää maataloustyökonevakuutus, jolla voidaan vakuuttaa maatilan käytössä oleminen moottoroitu työkone kuten itsekulkeva juurikkaannostokone tai apevaunu. Me tarjoamme tueksesi tietoa ja maatilan koneet. Uusille maataloustyökoneille suositellaan Perus Maataloustyökonevakuutusta, joka korvaa mm. Metsänhoitoyhdistyksen jäsenenä saat alennusta koti- ja metsävakuutuksistamme. Nykyaikaiselle puimurille suositellaan Perus Leikkuupuimurivakuutusta, joka korvaa kiven aiheuttaman puintikoneiston rikkoutumisen.

Maatilan kone – Etusivu

Vuonna hänen yrityksensä rakensi ensimmäisen höyrykäyttöisen traktorin. Maataloustraktorivakuutuksesta korvataan myös lisäkustannuksia, kun traktoria ei voida vahinkotapahtuman takia käyttää. Leikkuupuimurit Maatilan vakuutukseen voi liittää leikkuupuimurivakuutuksen, josta voi valita tilan puimurille sopivan turvantason. Myös urakointikäyttöiset maatilan työkoneet voidaan vakuuttaa. Öljyt ja filtterit eivät OLE kalliita, vaan kallista on, jos koneiden osia joudutaan vaihtamaan laiminlyöntien takia. Suppea Maataloustraktorivakuutus antaa turvaa palo-, varastaminen- ja ilkivaltavahinkojen varalta. Uusille traktoreille suositellaan Perus Maataloustraktorivakuutusta, joka korvaa mm.