Mac Mini Pro M1

Yksityisille Yrityksille Wholesale. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Postilla huoltoon. Apu ja tuki. Vinkit Appsit. Minun Telia. Mikäli huomaat tilauksessa virheen tai haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin olet vastaanottanut tuotetta, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä Tectorille.

Mac Mini 2020 Apple M1

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. AppleCare for Enterprise – Laajennettu palvelusopimus – osat ja työ – 4 vuotta alkaen varusteiden alkuperäisestä ostopäivästä – on-site – vasteaika STP – Tier 3 malleihin Mac mini syksysyksyvuoden alku. Arvostelussa Honor Watch GS 3: Helppokäyttöinen, yksinkertainen ja mac mini pro m1 tyylikäs älykello pitkällä akunkestolla. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja. Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia, peruutuksia, vaihtoja ja palautuksia: yhteydenottolomakekauppa tector.

mac mini pro m1

Hyödyllistä

Jopa 3 kertaa nopeampi prosessori, jopa 6 kertaa nopeampi näytönohjain ja tehokas Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 15 kertaa nopeamman koneoppimisen. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Postilla huoltoon. M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Mac mini Mac mini

lol omg ice

Apple Mac mini M1 8-core CPU & 8-core GPU/8GB/GB SSD *muokattavissa* | Tector

Miksi tilaisit Telialta? Kiidä monimutkaisten näkymien läpi Unityllä jopa 4 kertaa nopeammin. Muista minut. Ja kun tehokas M1-sirun koko voima on nyt mahdutettu sen 7,7 tuuman neliönmalliseen runkoon, saatat yllättyä, mistä kaikkialta voit löytää Mac minin paiskimasta töitä. Tyylikäs uusi ulkoasu.

Mac mini | Varimport

Turvallinen käynnistys ja ajonaikaiset suojaus­ominaisuudet varmistavat MacOS:n ajonaikaisen suojauksen ja sen, että käynnistettäessä latautuvat vain Applen luottamat repertoaarit ja aktivointilukitus auttaa suojaamaan Macia, jos se katoaa tai varastetaan. Apu ja tuki. HDMI kaapelit. Ne ovat maailman nopeimpia prosessori­ytimiä energiaa säästävissä siruissa – ja ne tehostavat Mac minin suorituskykyä tuntuvasti. Toimitus arviolta 1 – 3 arkipäivässä lähetyksestä, saat tiedon kun lähetys on noudettavissa.