Macbook Air 2018 16gb 256gb

Liity Vertaa. Suodata tuotteita. Käsittelemme tilaukset normaalisti arkisinkun maksu on suoritettu. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä. Tilaa saatavuusilmoitus. Voit luoda tunnukset kassalla yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Tectorin verkkokauppa on avoin yksityishenkilöille Suomessa.

Apple MacBook Air 13.3″ M1 8-core CPU & 7-core GPU/16GB/256GB SSD – Silver (hopea) *Vakioitu CTO*

Urban Armor Gear-Tuotteet heijastavat muotoilijoidemme itsenäistä henkeä ja edustavat korkealle laadulle ja ammattitaidolle omistautumista. Äänetön, tuulettimeton struktuuri ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella OLE palautus- tai vaihtaminen-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan macbook air 2018 16gb 256gb toimitusta. Huolto ja tuki Yhden vuoden takuu ja kolmen kuukauden puhelintuki. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Prosessorin ja näytönohjaimen suorituskykyä on parannettu tuntuvasti, ja akunkesto on jopa 18 tuntia.

macbook air 2018 16gb 256gb

Tuotekuvaus Apple MacBook Air 13´´ i5 1.6/8GB/256GB SSD Laptop

Huolto ja tuki Yhden vuoden takuu ja kolmen kuukauden puhelintuki. Laitteessa on kirkas Retina-näyttö True Tone -värisäädöllä ja P3-väriavaruudella. LaCie Rugged 2TB 2. Voit perua luvan koska tahansa. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta.

arabia maljakko 30 luku

Ilmoitusta ei löytynyt

Jopa 20 tunnin akkukesto. Ne takaavat sinulle mullis­tavan suoritus­kyvyn ja loistavan akun­keston. Our lightweight, form-fitting Hardshell Case offers protection without sacrificing access to ports, lights and buttons. Äänetön, tuulettimeton struktuuri ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto. Instrumentit — musiikki ja säveltaide. Päivitetty Jopa 5 kertaa nopeammat grafiikat.

Apple MacBook Air 13´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Moottorina supervahva M1-siru. Brydge’s Vertical Docks open up essential space on a crowded desk so you can manage your MacBook’s connections with ease. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Urban Armor Gear-Tuotteet heijastavat muotoilijoidemme itsenäistä henkeä ja edustavat korkealle laadulle ja ammattitaidolle omistautumista.