Macbook Pro 15 2015 A1398

Syynä on jokin seuraavista: Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee. Pentalobe TS4 Ruuveimeisseli. Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa. Tarkista ensin, millainen 15 tuuman MacBook Pro sinulla on. Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu Palautukset Sivustokartta. Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumista.

15 tuuman MacBook Pron akun takaisinkutsuohjelma

Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Varmista, että laitteesi malli on MacBook Pro Retina, 15 tuumaa, vuoden puoliväli. Jos MacBook Prosi on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan, lopeta laitteen käyttö ja noudata alla olevia ohjeita, jotta akku voidaan vaihtaa. Lisää toivelistaan. Arvio: Huono Hyvä. Nouto omasta Postista.

macbook pro 15 2015 a1398

Kelpoisuus

Tuotteen kelpoisuus ohjelmaan määritetään tuotteen sarjanumeron perusteella. Tiedot on julkaistu 4. Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Tarkista ensin, millainen 15 tuuman MacBook Pro sinulla on. Tämä ei Object Linking and Embedding kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Kun akku alkaa olemaan elämänsä päässä, kone ilmoittaa ” Huollata akku”. Asiakkaiden turvallisuus on aina Applelle ensiarvoisen tärkeää, ja olemme vapaaehtoisesti päättäneet korvata vialliset akut maksutta.

koboltinsininen maljakko

15 tuuman MacBook Pron akun takaisinkutsuohjelma – Apple-tuki

Tällöin on usein asiallista hankkia uusi akku: akun varausteho on huono ja akku voi pullistua saattaa mm. Apple Macbook Pro 15″ Retina vm. Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumista. Varaus on voimassa kolme arkipäivää. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä. Pentalobe TS4 Ruuveimeisseli.

Apple Macbook Pro 15″ Retina vm. Akku mAh

Valmistele MacBook Prosi huoltoa varten varmuuskopioimalla tietosi. Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumista. Vaihdata akkusi Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Tämä ei Object Linking and Embedding kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja keskustele neuvojan kanssa, jos haluat järjestää maksullisen huollon jonkin muun vian vuoksi.