Philips 55 Oled 854

Näytä kaikki tuotteen ominaisuudet Näytä vähemmän tuotteen ominaisuudet. Elokuvatasoinen kuva ja ääni. Näet yksityiskohdat tarkasti myös varjokohdissa. Lukumäärä per pakkaaminen 1 kpl. Uusimpien suoratoistosarjojen ja Blu-Ray-levyiltä toistettavan sisällön kontrasti, kirkkaus ja väri heijastavat ohjaajan alkuperäisideaa. Universal Serial Bus 2.

Philips 55OLED854 4K Android TV

Philips Ambilight lisää syvyyden vaikutelmaa elokuvissa ja tekee pelaamisesta entistäkin todentuntuisempaa. Yamaha SR-C20A soundbar. Uusimpien suoratoistosarjojen ja Blu-Ray-levyiltä toistettavan sisällön kontrasti, kirkkaus ja väri heijastavat ohjaajan alkuperäisideaa. Näet yksityiskohdat tarkasti myös varjokohdissa. Katso kaikki tekniset tiedot Katso vähemmän teknisiä tietoja.

philips 55 oled 854

4K UHD OLED Android TV

Lisää Instrumentit — musiikki 1-Din soittimet 2-Din soittimet 24v soittimet Merkkikohtaiset DVI-portti Ei. Korkeus ilman jalustaa ,6 mm. ECO-tila Kyllä. Tietokone sisään D-Sub Ei. Äänidekooderit Dolby Atmos,Dolby Digital. Uskomattoman todentuntuinen kuvantoisto.

teflon paistinpannu turvallisuus

Philips 55OLED/12 – Tuotetiedot |

Yhteensä: Lisää koriin. Android TV mahdollistaa monipuolisen Smart TV -kokemuksen, jota on nopea ja mukava käyttää Quad Core -prosessorin, sekä mukana tulevan kaksipuoleisen kaukosäätimen ansiosta. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston kysymysosiossa. Uskomattoman todentuntuinen kuvantoisto. Voit tottakai myös tallentaa suosikkiohjelmasi liittämällä televisioon ulkoisen kovalevyn.

4K UHD OLED Android TV 65OLED/12 | Philips

VESA-kiinnitys Kyllä. Suositellut tuotteet. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Netflixin sisältöä voit katsoa halutessasi upealla 4K-laadulla. PC-ääni sisään Kyllä. Sovelluksissa on mm.