Philips Multigroom 500

Instax Mini Film. Monitoimitrimmerin edistyksellinen DualCut-tekniikka on huikean tarkka. Iittala Aalto, maljakko mm. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Kerro, niin korjaamme asian.

Philips Multigroom Series 9000 MG9720/90 13-in-1, partatrimmeri ja OneBlade elektroninen partahöylä

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Televisiovastaanottimet Rakentaminen ja remontointi Mopedit ja skootterit Lastenvaunut ja -rattaat Polkupyörät. Siinä on myös erityinen tarvike intiimiajoon, joka on ajaa hellävaraisesti jopa kaikkein Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin. Tämän sähköparranajokoneen tuloksena on täydellinen yhdistelmä partaveitsen tarjoaman läheisen parranajon ja partakoneen tarjoaman ihoystävällisen mukavuuden välillä. Tasapainoskootteri philips multigroom 500. Valittavanasi on lisäksi kolme harjaustehoa, joten saat hellävaraisen tai tehokkaan puhdistuksen. Laitteessa on myös säädettävä partakampa, jonka avulla pidät partasi siistinä.

philips multigroom 500

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Tehokkaassa laitteessa on ainutlaatuinen muotoiluteknologia, mukautettava tarkkuuskampa, sekä erillinen kampa kehon karvoille. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Partakoneen BeardAdapt-tunnistin mukauttaa parranajon parran paksuuden mukaan. Liikkuminen ja ulkoilu. Trimmeriä voi käyttää myös suihkussa ja vedenpitävyyden vuoksi se on myös helppo puhdistaa. Trimmaa ja muotoile parta tasaisesti edistyneellä DualCut-trimmerillä ja ohjauskammoilla välillä 15 mm, sekä tee tarkkoja rajauksia tarkkuustrimmerillä. Näytä kaikki Philips tuotteet.

s21 plus s20 fe

Philips Multigroom Series MG/15 monitoimitrimmeri, hinta 29 €

Partatrimmeri on täysin vedenpitävä, joten voit käyttää philips multigroom 500 kuiva- ja märkäajoon. Viimeistele tyylisi tuotepakkauksen 9 eri työkalulla. Kuivaan ja märkään käyttöön Paras ihoa suojaava turvallinen ajojärjestelmä Johdotonta ajoa Toimii kahdella AA-paristolla Lisätiedot: Tällä Ladyshavella voit poistaa vartalon karvat nopeasti, helposti ja turvallisesti. Laitteessa on myös säädettävä partakampa, jonka avulla pidät partasi siistinä. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

Philips Multigroom MG/15 7-in-1 trimmeri | elektroninen kauppa

Sonic-teknologia auttaa plakin hajottamisessa Tämä Philipsin sähköhammasharja käyttää Philips Sonicaren sonic-teknologiaa. Tässä mallissa on kehon muotoja myötäilevät lisäosat kasvoille, bikinial Löydä edullisimmat hinta. Sulje Siirry kassalle. Turvallinen käyttää kotona Philips Lumea käyttää IPL Intense Pulsed Light -valotekniikkaa, jota vastaavaa tekniikkaa kauneudenhoidon ammattilaisetkin käyttävät. Käyttöehdot Palaute.