Pinnoittava Lasinpesuneste

Ohjeet ja ehdot. Auton kevätpesu ja suojaus 3 tavalla: pihistä tai panosta. Tuotetta ei Object Linking and Embedding saatavilla postitse toimitettavana, eikä tuotteita OLE mahdollista siirtää tavaratalojen välillä. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Kysy lisää tuotteesta. Paikkausaineet ja korjausaineet. Lasol on laimentamaton pinnoittava lasinpesuneste, joka irroittaa lian tehokkaasti.

Neste Voltera Pro™ -21 °C

OLE hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili. Pinnoittava lasinpesuneste on ilmainen Sähköposti. Avoinna arkisin klo 8 – Pinnoittava lasinpesuneste °C 3L Etanolipohjainen ja täysin myrkytön kirkkaan hydrokeraamisen suojakerroksen muodostava lasinpesuneste talvikäyttöön. Tilaa ja nouda myymälästä.

pinnoittava lasinpesuneste

Asiakaspalvelu

Pinnoittava lasinpesuneste °C 3L Etanolipohjainen ja täysin myrkytön kirkkaan hydrokeraamisen suojakerroksen muodostava lasinpesuneste talvikäyttöön. Toimitusaika: Noutotuote. Siirry tilaamaan. Jotta ohutkalvopinnoite muodostuisi mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa lasinpesunestesäiliö käyttää ensin kokonaan tyhjäksi ja lisätä pinnoittava lasinpesuneste vasta mahdollisimman tyhjään säiliöön. Käyttövalmis pesuneste on etanolipohjainen, eikä siihen OLE lisätty tuoksua, joten lukuun ottamatta nopeasti pois haihtuvaa etanolin tuoksua siitä ei juuri kulkeudu tuoksua auton sisätilaan. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

seinään kiinnitettävä pöytä

UUSI KORREK Pro TFC Windscreen Wash °C: pinnoittava tuulilasinpesuneste – Korrek

Kesäkäyttöön tarkoitettu lasinpesunestetiiviste, joka poistaa lian tuulilasista tehokkaasti. Kotimainen, Heinävedellä valmistettu lasinpesuneste Ei lisättyjä pinnoittava lasinpesuneste. Jos haluat suojata tuulilasin vielä kestävämmin, kokeile Glass Coat tuulilasinpinnoitetta. Auton pesuaineet ja vahat. Auton yleismalliset tarvikkeet. Aiheeseen liittyvät artikkelit.

Korrek PRO -sarjaan pinnoittava lasinpesuneste – Berner Oy

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Kirjoita tähän arvostelusi. Ensimmäinen Korrek-tuote lanseerattiin vuonna ja tuotteiden kehityksessä on aina huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. Silloin likaa ja vettä hylkivän ohutkalvopinnoitteen muodostuminen on heikompaa. Sisältää tehokkaita pesutensidejä Pakkaskesto: ºC Käyttövalmis, ei tarvitse laimentaa Käytä vanha pesuneste loppuun ja lisää puhdas aloittaminen pinnoittavalla nesteellä Windscreen Wash sopii erityisen hyvin Glass Coatilla pinnoitetulle tuulilasille Ekologisuus: Turvallinen kotimainen valmiste, valmistettu Heinävedellä sertifikaatit ISO , ISO Saatavilla verkkokaupasta 24 kpl. Ajoneuvojen oheislaitteet.