Pitkä Neuletakki Napeilla

Helpoissa neulemalleissa käytetään vain perustekniikoita: Oikeita ja nurjia silmukoita. Pidemmästä takista pitävä voi aina valita MAXI-mittaisen vaihtoehdon. Kun kappaleen korkeus on 6 7 7 6 11 cm, lisää molemmissa reunoissa 1 s. Neuletiheyden pitkä neuletakki napeilla Jos tilkkusi neuletiheys ei täsmää neuleohjeen tiheyden kanssa, voit muuttaa sitä vaihtamalla puikkokokoa. Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns.

Pitkä neuletakki Clay – Rowan Felted Tweed

Ohjeissa käytetään helppoja peruskavennuksia, jotka toistuvat säännöllisesti. Neuletiheys voi vaihdella ohjeen eri vaiheissa. Luo kiven värisellä pitkä neuletakki napeilla 54 58 61 65 71 s ja aloita joustinneule työn nurjalla puolella neulomalla 1 o. Neulotko jo säännöllisesti? Pitkä neuletakki. Myös muut lapaset kuin kiilapeukalolapaset ovat täällä, sekä looppaamalla neulotut mallit ja varpaasta varteen neulotut sukat.

pitkä neuletakki napeilla

Kokotiedot

Lahja-takkien neulos on ohuehkoa, hengittävää ja todella joustavaa. Merinovillaneuloksen ei myöskään tarvitse olla paksua ollaakseen lämmin, kuten Lahja-merinotakista voi huomata. Sulje valikko Ompelutarvikkeet. Samassa ohjeessa voi esiintyä sekä palmikoita että pitsineuletta. Edessä taskut, mukana erillinen vyö jolla neuletakin saa halutessaan kietaistua kiinni.

nike renew

Pitkä neuletakki Clay – Rowan Felted Tweed – Prym

Pehmoinen neulemekko, pitkä neuletakki napeilla on venepääntie. V-pääntie, nappikiinnitys edessä, resorilliset viiemeistelyt ja hihansuut. Jatka neulomista sileänä neuleena kahdella värillä intarsiana: neulo pionin värisellä langalla 24 26 27 30 33 s ja turkoosilla langalla 24 26 26 29 32 s. Pitkä neuletakki Pitkä neuletakki ympärivuotiseen käyttöön. Advertisement Advertisement. Ohjeet ovat kirjallisia, eivätkä sisällä ruutupiirroksia. Hupullinen liivi, jossa on halkiot sivuilla.

Noisy May Pitkä Neuletakki Musta | Canny

Pitkä neuletakki Pitkä neuletakki ympärivuotiseen käyttöön. Pitsiä tai palmikkoa saatetaan neuloa myös nurjalta puolelta. Oma tili Kirjaudu sisään. Oikea etukappale Luo kiven värisellä langalla 54 58 61 65 71 s ja aloita joustinneuletta työn nurjalla puolella neulomalla 1 n. Tällä tasolla ohjeissa käytetään jo erikoisempiakin tekniikoita, kuten yksinkertaisia lyhennettyjä kerroksia.